Leverans, Retur och Avbeställning

Leveransinformation

 • Observera att beställningar gjorda över helgen (efter 17.00 fredag) kommer att skickas från oss följande måndag (förutom på bankhelgdagar) med den fraktmetod som du har valt.
 • Med 2- 3 Dagar Leveranstjänst så förbehålls det att varan är på lager och att betalningsmetoden är gjort med debetkort eller kreditkort.
 • Vänligen kontakta om du behöver snabbare leverans, eller speciella leveransalternativ.
Leverans, Retur och Avbeställning

Garanti

Alla produkter på vår hemsida är nya och kommer med minst 1års Tillverkargaranti som skydd mot Tillverkningsdefekter. Garantin gäller från köpdatumet. Vi ger 3års Tillverkargaranti med de flesta Duracellmärkta produkter. Med flera års erfarenhet och vårt starka förhållande med våra producenter garanterar vi att produkterna som visas på vår hemsida är lämpade for bruk med angiven modell och är 100% kompatibla. Om produkten mot förmodan inte är kompatibel kommer vi att erbjuda en ersättningsprodukt eller ge en återbetalning.


Retur av produkt

Om du vill avbeställa en produkt, så brukar vi en 'Back to Base retur policy' (Tillbaks till lagret policy). Vänligen följ stegen nedan.

 1. Skicka ett e-post till , referera med ditt beställningsnummer (t.ex DUR12345), och skriv orsaken för önskad avbeställning, och om du behöver en ersättningsvara eller en återbetalning.
 2. Vår kundservice kommer att skicka ett e-post med ett Returned Merchandise Authorisation nummer (RMA - Retur av handelsvara auktorisation nummer).
 3. Vänligen skicka tillbaks produkten till oss med RMA numret tydlig skrivit på paketet till följande adress:

  DuracellDirect - Returns Dept. 
  Bovendijk 216, 
  3045 PD Rotterdam

 4. När vi har mottagit produkten från dig, kan vi ge dig en kredit och därefter återbetala dig.


Annullering av order

Alla våra produkter har ni rätt att avbeställa ordern innom 14 arbetsdagar efter dagen för leveransen.

 • Om ni önskar avbeställa en order som ej har levererats, vänligen sänd ett e-mail till och uppger ert ordernummer (t ex. DUR12345) och berätta varför ni vill annullera er order.
 • Om produkten redan har levererats, Vanligen skriv ' avbeställning ' på leveranssedeln (som kommer i samband med produkten). Sänd produkten tillbaka till oss (säkert förpackad) tillsammans med leveranssedeln. Vi måste motta den inom 14 dagar från det att avtalet ingicks.

När ni returnerar produkter rekommenderar vi spårbara paket för er egen säkerhet. Mottagna produkter måste mottagas i god kondition samt i dess originalförpackning. Vänligen notera att vi returnerar köpesumman då vi mottagit varan men ni har ansvaret för portokostnaden vid en returnering.

call-now
Kontakta Oss 08 50 68 54 91 (Endast Engelska)