Om Oss

Företagsinformation

DURACELL

DuracellDirect drivs av Duracells licensinnehavare: PSA Parts Ltd, som är den ledande leverantören av Batterier, Strömadaptrar och Laddare i Europa. Med över 15 år erfarenhet av att leverera produktlösningar för ström har PSA Parts Ltd har byggt starka relationer med batteri- och tillbehörstillverkare, inklusive Duracell. Vi levererar Duracell-märkta produkter, OEM (Original Equipment Manufacturer) märkesprodukter och ersättningsprodukter av hög kvalitet. Dessa är 100% kompatibla och många kommer med 3års garanti. DuracellDirect levererar till kunder över hela Europa inklusive distributörer, datoråterförsäljare och Privatpersoner.

Duracell Direct är ett handelsnamn: PSA Parts Ltd. Registrerat kontor: 2 Prince Georges Road, London, UK, SW19 2PX. EU-kontor: DuracellDirect, Bovendijk 216, 3045 PD Rotterdam. Storbritannien företagsnummer: 03544196. • Kontakta Oss

Vårt mål är att leverera ett komplett urval av strömlösningar för dina bärbara enheter, inklusive Bärbara Datorer, Digitalkameror, Videokameror, Personliga DVD, MP3 och Video spelare, även för din Handdator, Smartphone och PDA. Vi levererar de bästa produkterna för dina pengar, med bästa möjliga service. Bläddra igenom vårt sortiment och om du inte kan hitta det du söker, vänligen kontakta vårt expert-team.

DURACELL är ett registrerat varumärke för Duracell Batteries BV och Duracell U.S. Operations, Inc., som används under licens. Alla tillverkarens varumärken är bekräftade. All annan information på denna hemsidan är äganderätt av DuracellDirect och kan inte användas utan vårt skriftliga medgivande.

BSI certifierat, ISO9001 kvalificerat företag. Vi är ett BSI certifierat och ISO9001 kvalificerat företag.
Ett års tillverkargaranti. Ett års tillverkargaranti och 100% Kompatibilitetsgaranti kommer med alla våra produkter.
call-now
Kontakta Oss 08 50 68 54 91 (Endast Engelska)